Karin Raes

karin 300px v2Karin Raes (1963) is eigenaar van Raes Management Consultancy, bureau voor leiderschap en organisatie-ontwikkeling. Onder de noemer Klasse Apart begeleidt ze organisaties die écht werk willen maken van diversiteit aan de top. Daarnaast is ze initiatiefnemer voor een leiderschapsplek met een nieuwe aanpak: FERM-Spirit. Hier biedt ze samen met Olympisch Kampioene Kirsten van der Kolk een thuisbasis voor vitaal, divers en authentiek leiderschap en gezonde, diverse en maatschappelijk betrokken en duurzame organisaties. De inzichten en ervaringen uit het onderzoek en de daaruit volgende opdrachten, liggen mede aan de basis van haar andere kijk op leiderschap en organisaties.

Lees verder...
Haar betrokkenheid bij het onderwerp van dit onderzoek werd extra getriggerd door de internationale topcarrière van één van de vrouwen in haar familie. Inmiddels begeleidt zij bestuurders, managers en professionals van (inter)nationale bedrijven en organisaties op het gebied van leiderschap, vitaliteit, diversiteit en duurzaamheid. Dat doet ze ook voor (top)talenten in de sport en de podiumkunst. Haar focus en expertise liggen bij het ‘in beweging zetten’ van mensen en organisaties, zodat zij op natuurlijke wijze en met souplesse het beste uit zichzelf en hun omgeving halen.
Aan de mix van de ‘presteerder-uitdager-overlever’ ontleent ze haar passie, energie en daadkracht, en ook haar veerkracht & enorme doorzettingsvermogen; zo komt ze snel tot duurzaam resultaat. Haar gevoel voor essentie, het vermogen om steeds veiligheid te creëren en mensen te verbinden komen voort uit de verborgen structuren van haar ‘overlever’ en ‘vervloeier’.
“In de ontwikkeling van mijn leiderschap heb ik geleerd om mijn zachtheid en vrouwelijkheid in te zetten en mijn energie en daadkracht te doseren en te vertragen. In mijn werk combineer ik ‘de kunst van het niets doen’, gevoel voor essentie en daadkracht met humor en verbindingskwaliteit. Zo zet ik mensen en organisaties in beweging; en ga ik samen met hen voor  (innerlijk) goud.”

06 2155 0418 | Email Karin | www.raes-leiderschap.nl

Lieke Thijssen

lieke thijssenLieke Thijssen (1967) is oprichter en directeur van het Leiderschapshuis. Haar focus en hart ligt bij leiderschapsontwikkeling op het snijvlak tussen persoonlijke thematiek en organisatiedynamiek. Het Leiderschapshuis biedt een thuis voor leiders en helpt organisaties en teams verbeteren door het versterken van leiderschap en verandervermogen. Haar missie is de ziel in de zakelijkheid te brengen, het mannelijke en het vrouwelijke in evenwicht te brengen, en zo een bijdrage te leveren aan meer intelligente, humane en resultaatgerichte organisaties.

Lees verder...
Met een groot doorzettingsvermogen, een hoog energieniveau en daadkracht zet zij nieuwe ideeën om in resultaten. Zij heeft een achtergrond in opleidingskunde, verandermanagement en management consulting.
Het Leiderschapshuis dat zij begin 2011 startte, is ontstaan vanuit de behoefte om nieuwe vormen van leiderschap te onderzoeken, te ontwikkelen en over te dragen, zodat deze aansluiten bij de behoeften van een innovatieve en duurzame samenleving.
”In mijn rol als leider van het Leiderschapshuis, ervaar en leer ik dagelijks hoe ik mijn eigen vrouwelijke leiderschap kan inzetten om zowel focus als bedding te bieden aan de groep professionals en leiders in mijn organisatie. Het inzetten van mijn eigenheid en eigen wijze op het snijvlak van ziel en zakelijkheid is zowel bron als doel.”

06 2455 3799 | Email Lieke | www.leiderschapshuis.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om spam te voorkomen, lost u s.v.p. deze som op: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Kortingsactie in maart!

Zolang de voorraad strekt is de hardcover versie van het boek beschikbaar voor € 22,95 (en bij afname van 2 of meer exemplaren zelfs voor € 19,50 per stuk) in plaats van de verkoopprijs van € 26,00.

Bestel het boek hier.

Stuur een email!